Navigation

Crypto: MicroStrategy lonkt naar oude toppen - wel veel hype nu

De koers van MicroStrategy $MSTR heeft opnieuw een flinke spike laten zien. Dit is in lijn met de stijging van Bitcoin en de hoop dat Trump de verkiezingen gaat winnen onder crypto beleggers en het feit dat de aandelen 1 op 10 gesplitst gaan worden.

De stijging die we nu zien is geen aanleiding om mee te doen, nadat we eerder wel op een stijging hebben gezeten en een schitterende winst hebben gehouden. Zie ook eerdere berichten.

Zoals eerder aangegeven, als je gaat omrekenen waar Bitcoin zou moeten staan om de huidige prijs van MicroStrategy te reflecteren ten opzichte van de koers van Bitcoin, dan zou Bitcoin rond de 110.000 dollar tot 150.000 dollar moeten staan, zo is uitgerekend door analistenbureau's. Dat is reden, hoewel bij een vaste stemming een hype kan plaatsvinden om niet mee te doen met de stijging.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.