Navigation

Mithra: met cijfers - wegblijven uit aandeel

Mithra Pharmaceuticals [Mithra] $MITRA rapporteerde een omzetdaling, een aanzienlijke toename van het verlies en een afname van de kaspositie in 2023. Er is geen reden om iets met dit aandeel te doen. De vooruitzichten zijn om het zacht uit te drukken "grimmig" en misschien wel hopeloos.

De inkomsten daalden naar 40,2 miljoen euro, tegenover 67 miljoen euro in 2022, deels beïnvloed door vooruitbetalingen in 2022. De productomzet steeg echter met 19,3% tot 18,7 miljoen euro, waarbij de verkoop van Estelle-producten de verwachtingen overtrof. Het verlies verdubbelde tot 173,5 miljoen euro, en de kaspositie daalde naar 9,0 miljoen euro eind 2023.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.