Navigation

Microsoft: outlook stelt teleur

Tijdens de conference call met analisten heeft Microsoft (MSFT) een verwachte omzet voor het eerste kwartaal van het fiscale jaar geprojecteerd tussen de $53,8 miljard en $54,8 miljard. Dit wijst op een groei van 8% Dit is lager dan de verwachting van $54,94 miljard van Wall Street analisten.

Visie op Microsoft

Het aandeel zal mogelijk nog iets verder dalen. De zwakkere guidance is een mooi excuus voor partijen om wat fiches van de tafel te halen. Al eerder hebben we aangegeven dat we wel op een stijging blijven zitten, met een stop in de winst en niet zouden bijkopen.

Qua onderliggende trend zien we overigens in de toekomst grote winsten voor het aandeel Microsoft. Mocht er een diepe correctie komen, dan is de kans groot dat we een herhaling doen van onze positieve waardering.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.