Navigation

Microsoft: ChatGPT schendt volgens Italië EU-regels - dinsdag cijfers MSFT

De Italiaanse autoriteit voor gegevensbescherming, Garante, heeft OpenAI gewaarschuwd voor schending van EU-regels voor gegevensbescherming door ChatGPT, na een afgerond onderzoek. Overtredingen van de GDPR kunnen leiden tot boetes tot 4% van de wereldwijde omzet.

Op dinsdag de cijfers van Microsoft

EU-wetgevers hebben recentelijk voorlopige voorwaarden goedgekeurd voor de regulering van AI-systemen zoals ChatGPT. Deze ontwikkelingen in Italië kunnen mogelijk meer duidelijkheid op Europees niveau brengen.

We beschouwen dit als neutraal voor Microsoft-aandelen, die naar verwachting zullen profiteren van de stijgende trend in AI. Het bedrijf wordt goed geleid en heeft goed ingespeeld op de AI-trend.

Microsoft $MSFT rapporteert dinsdag naar verwachting een omzet van $61,1 miljard en een winst per aandeel van $2,78, een stijging van respectievelijk 15% en 19,5% ten opzichte van het voorgaande jaar.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.