Navigation

Nasdaq 100: gaan de index nog veel hoger - Dynamic Trend Following

Nasdaq 100: gaan de index nog veel hoger - Dynamic Trend Following
pro

De chart van de Nasdaq 100 gaan we bekijken op basis van Dynamic Trend Following (DTF). Belangrijk om op te merken is dat de bewegingen uit het verleden ook een bepaalde trend vertonen.

Echter, doordat deze chart dynamisch is, kan gesteld worden dat dit niet geheel relevant is voor het beeld dat we nu hebben. Dynamic Trend Following filtert bepaalde volatiliteit eruit, waardoor de witte lijn de trend aangeeft.

Doordat er gebruik wordt gemaakt van de op dat moment geldende volatiliteit en verschillende timeframes, kan het verleden er anders uitzien dan op de huidige chart zichtbaar is.

De chart en de richting

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.