Navigation

Nasdaq 100: wijst de chart opnieuw op kansrijk koopsignaal

Nasdaq 100: wijst de chart opnieuw op kansrijk koopsignaal

Er lijkt iets opvallends te gebeuren in de markt. De Nasdaq 100 $NDX heeft opnieuw de onderste lijn van het opwaartse trendkanaal geraakt, een niveau dat we eerder op hebben geïdentificeerd als cruciaal in de opwaartse cyclus die begin 2023 begon.

Dit doet denken aan een soortgelijke situatie in het najaar van 2023, toen kopers sterk naar voren kwamen bij hetzelfde niveau, aangeduid met de groene cirkel.

Hoewel de korte termijn nog steeds gepaard kan gaan met flinke volatiliteit, lijkt het erop dat aan deze onderkant van het trendkanaal wederom een koopsignaal zich aan het vormen is.

De komende dagen zullen we deze ontwikkelingen nauwlettend volgen om te zien of deze steunlijn inderdaad standhoudt en zich opnieuw een aantrekkelijk instapmoment aandient voor beleggers. Als de Nasdaq 100 stijgt kunnen we er ook vanuit gaan dat de rest van de markt weer naar boven gaat met technologie voorop.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.