Navigation

Herhaling: Nasdaq 100: is dit het begin van de grote bear market - Dynamic Trend Following

Herhaling: Nasdaq 100: is dit het begin van de grote bear market - Dynamic Trend Following
pro

[Dit bericht is op maandag in de feed geplaatst en wordt nu onbewerkt herhaald.]

Na de forse koersdalingen van de afgelopen week in de technologieaandelen, waardoor de Nasdaq 100 daalde, rijst de vraag of dit het begin is van een nieuwe bear market.

Hoewel de markten onzekerder zijn geworden, zien we dat de index eigenlijk alleen maar terugkeert naar een gemiddelde zone zichtbaar sinds eind 2022, begin 2023.

Dit patroon zien we ook bij veel andere technologie-indices. Wanneer de index de bovenkant van haar stijgingskanaal bereikt, vertoont het vervolgens een correctie en vice versa. Deze keer kwam de Nasdaq 100 zelfs boven het stijgingskanaal uit.

Wel of geen bear market bij huidige gegevens

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.