Navigation

Herhaling: Nasaq 100: melt-up in combinatie NVDA mogelijk - scenario

Herhaling: Nasaq 100: melt-up in combinatie NVDA mogelijk - scenario

[Dit bericht is op donderdag in de feed geplaatst en wordt nu onbewerkt herhaald.]

Onder aanvoering van de cijfers van NVIDIA, waardoor negatieve elementen in de markt worden genegeerd, zoals de stijgende rente en de spanning rond de geopolitiek, kijken we naar het technische beeld van de Nasdaq 100 NDX. Daaruit kan je opmaken dat de trend nog steeds sterk opwaarts is, en dat de index zelfs nog ruimte heeft aan de bovenkant van het huidige tradingkanaal.

Dit zou kunnen inhouden dat de Nasdaq zelfs doorstijgt naar 19.000, of zelfs hoger als het een melt-up gaat laten zien.

We willen benadrukken dat dit slechts een scenario is, waarbij de markt niet alleen kan stijgen op de resultaten van NVIDIA, en uiteindelijk zal de markt ook weer gaan kijken naar andere elementen. Maar op dit moment is het dus mogelijk dat de Nasdaq nog steeds andere zaken negeert, en dat beleggers hun inflows van gelden doorzetten in de technologie sector.

Mocht de Nasdaq corrigeren, dan zou dat eventueel kunnen zijn naar een niveau rond de 16.000, en bij een grotere correctie richting de 13.200. Voor nu zien we dat opwaarts wordt gekeken.

Tot slot willen we zeggen, waar we het er eerder over hebben gehad, dat de cijfers van NVIDIA ook een soort slotstuk kunnen worden, net als bij muziek. In dit slotstuk vindt er nog één keer een melt-up plaats en daarna vindt er dan een correctie plaats om daarna weer de uptrend op te pakken.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.