Navigation

Crypto: NEAR in de up - tijd voor een stop

Na een stijging naar $3,45 per NEAR-token hebben we besloten een stop in te stellen om risico te verkleinen. Hoewel we verdere stijgingen verwachten, blijft crypto onvoorspelbaar genoeg om risico's in de gaten te houden. Met deze stop kunnen we rustig afwachten hoe de munt zich ontwikkelt. We leggen de stop rond ons instapniveau van 3,45 dollar.

NEAR wordt beschouwd als een geavanceerd platform binnen de Layer-1 protocollen in de sector. Tijdens eerdere stijgingen in de cryptomarkt volgde de koers van NEAR uiteindelijk het patroon van andere Layer-1 protocollen, wat aanzienlijke stijgingen kan betekenen.

De tokenomics van NEAR zijn aantrekkelijk, mede dankzij het burning-systeem dat het netwerk deflatoir kan maken bij hoog transactievolume.

NEAR is een gedecentraliseerd applicatieplatform dat is ontworpen om waardevolle activa zoals geld en identiteit te beveiligen. Het maakt gebruik van een uniek consensusmechanisme genaamd Doomslug en een sharding-benadering genaamd Nightshade, waardoor het netwerk wordt opgesplitst in meerdere secties voor parallelle berekening zonder theoretische capaciteitslimieten.

Met NEAR kunnen transactie-intensieve gedecentraliseerde applicaties moeiteloos functioneren met lage kosten, dankzij de unieke sharded blockchain, genaamd Nightshade.

De komst van Marieke Flament alweer een tijd geleden, voormalig chief executive van NatWest's digitale bank voor bedrijven, bracht hoge verwachtingen met zich mee voor NEAR. Hoewel ze ervaring heeft in de financiële sector, heeft ze tot nu toe haar zakelijk netwerk niet voldoende weten te enthousiasmeren voor NEAR. De Europese MiCA-wet, die in de loop van 2024 in Europa van kracht wordt, biedt echter een nieuwe kans voor NEAR.

Om succes te behalen moet NEAR zich aansluiten bij de traditionele financiële wereld en gezien de ontwikkelingen die in 2024 en 2025 worden verwacht sluiten we niet uit dat dit zal gebeuren.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.