Navigation

Nedap: met cijfers - niks met het aandeel doen

Nedap $NEDAP heeft in het derde kwartaal opnieuw een omzetdaling van 7 procent geboekt, voornamelijk door een verminderde vraag naar melkrobots. Deze negatieve trend houdt al sinds begin dit jaar aan.

Wij doen momenteel niets met het aandeel Nedap. Deze beslissing is genomen vanwege de aanhoudende omzetdalingen en de onzekere vooruitzichten voor de markt. De risico's lijken te hoog in vergelijking met andere investeringsmogelijkheden, waardoor er gekozen is om op de zijlijn te blijven staan totdat er meer stabiliteit en duidelijke groeikansen zijn.

Terug naar de cijfers

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.