Navigation

Uitzendbranche: uren en omzet uitzendbranche - aandeel Randstad

In periode 9, van 14 augustus tot en met 10 september, daalde het aantal gewerkte uren in de uitzendbranche met 13%. De omzet daalde met 1% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Dit blijkt uit gegevens van de ABU.

De data zijn misschien een neutraal gegeven, maar voor het aandeel Randstad $RAND geldt dat er geen reden is om iets mee te doen. Zoals wel vaker gezegd, het verdienmodel werkt niet meer bij Randstad. Het aandeel zit al lange tijd vast in een range en loopt bij een stijging steeds weer in een meerjarige weerstand.

In de Administratieve sector daalde het aantal gewerkte uren met 20%, en de omzet is met 5% gedaald ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. In de Industriële sector daalde het aantal gewerkte uren met 10%, maar steeg de omzet met 1% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. In de Technische sector daalde het aantal gewerkte uren met 8%, maar steeg de omzet met 3% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

Uren en omzet uitzendbranche periode 9 2023 (week 33 – 36) - ABU
Algemene Bond Uitzendondernemingen

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.