Navigation

NetApp: ingestapt op 71 dollar - stop in winst leggen

In juni 2023 hebben we NetApp $NTAP gekocht voor $71 per aandeel. De reden hiervoor was dat het bedrijf kan profiteren van AI. Nu gaan we een stop plaatsen op ongeveer $88 per aandeel, waarmee we, met uitzondering van calamiteiten, een gedeelte van de winst veiligstellen.

NetApp richt zich voornamelijk op oplossingen voor data-opslag en -beheer. Ze bieden een breed scala aan producten en diensten die organisaties helpen bij het beheren, opslaan, beschermen en analyseren van hun gegevens. Dit omvat oplossingen voor cloudopslag, hybride cloud, datamanagement en software-defined storage.

NetApp bedient klanten in diverse sectoren, waaronder de IT, gezondheidszorg, financiële dienstverlening, overheid en onderwijs. Het doel van NetApp is om organisaties te helpen waarde te halen uit hun data door middel van innovatieve technologieën en oplossingen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.