Navigation

Netflix: aanzienlijk gestegen - stop inleggen - free ride

Terwijl we laat instapten in Netflix $NFLX via een trading up, is de koers daarna duidelijk gestegen. We stapten laat in, omdat onze eerdere aannames over de ontwikkelingen voor de toekomst van het bedrijf onjuist waren, terwijl we wel zagen op basis van prijsactie dat de koers in een opwaartse lijn bewoog.

Maar beter laat dan sorry en we hebben sinds de instap op 487 dollar een aanzienlijk ongerealiseerd rendement geboekt in een korte periode. Aangezien we niet te veel risico willen lopen, gaan we een stop loss inleggen om zo weer een free ride te creëren.

We plaatsen een stop-loss op ons instapniveau, dus op 487 dollar. We willen niet direct suggereren dat we "bang" zijn voor een grote correctie, maar we willen ook geen enkel risico lopen. Door de stop-loss in te stellen, creëren we een risicovrije positie. En dan hebben we weer een free ride. We kunnen zonder zorgen kijken waar het heen gaat.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.