Navigation

Netflix: met cijfers - instant view en visie op het aandeel

Dit is een instant view. Later vandaag komen we met een update.

Netflix heeft in het tweede kwartaal van 2024 redelijke resultaten geboekt, met een aanzienlijke groei in het aantal betalende klanten en een verbetering van de operationele marge. Het aandeel daalde nabeurs met 3%

Het bedrijf rapporteerde een omzetgroei van 17% en een stijging van 16,5% in het aantal betalende leden, wat neerkomt op 8,05 miljoen nieuwe abonnees.

Deze groei overtrof de verwachtingen en resulteerde in een omzet van $9,56 miljard. Het bedrijf verhoogde tevens zijn vooruitzichten voor de rest van het jaar, met een verwachte jaarlijkse omzetgroei van 14% tot 15%. Zie ook deze video boodschap.

Het aandeel Netflix

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.