Navigation

VS banen - marktreactie op verschillende scenario's - strategie

VS banen - marktreactie op verschillende scenario's - strategie
pro

Deze middag worden de Amerikaanse werkgelegenheidscijfers (NFP) bekendgemaakt, data die van groot belang zijn voor de financiële markten. Hoe we ertegenaan kijken gaan we zo op in, maar eerst de verwachtingen.

Momenteel verwacht de markt dat er in augustus tussen de 160.000 en 170.000 nieuwe banen zijn bijgekomen, een stijging ten opzichte van de 114.000 nieuwe banen in juli. Gisteren zijn de ADP-werkgelegenheidscijfers uitgekomen, die lager waren dan verwacht.

Men schat dat het gemiddelde uurloon zal uitkomen op ongeveer 3,7%, tegenover 3,6% de vorige maand, en dat de gemiddelde werkweek licht is gestegen van 34,2 naar 34,3 uur. Het werkloosheidspercentage wordt geschat op 4,2%, tegenover 4,3% eerder.

Marktreacties op verschillende scenario's

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Gerelateerd