Navigation

Nokia: lanceert Enterprise Edge Charging-software - visie

Nokia $NOK lanceert Enterprise Edge Charging-software. De oplossing gebruikt AI voor efficiëntere gegevensverwerking aan de rand van het netwerk. Het biedt een intuïtieve interface om snel prijzen en marktaanbiedingen te maken.

Sinds juni op een up na jaren niks te hebben gedaan

In juni zijn we na jaren niks te hebben gedaan weer op een up gaan zitten in Nokia. We weten niet wanneer de koers gaat stijgen. Wel ligt het qua koers op een steun die teruggaat tot de jaren 90.

Ook rekenen we erop dat Nokia haar positie in India zal versterken, waar het al bezig is om een belangrijke speler te worden. Tevens kunnen haar 5G-oplossingen in de komende jaren een boost gaan geven.

Kans winstwaarschuwing: dip kans tweede tranche

Echter, als opmerking voor de zeer korte termijn sluiten we een nieuwe winstwaarschuwing niet uit. Als de koers daarop gaat dalen, is de kans groot dat we nog een extra tranche innemen. Over een periode van enkele jaren rekenen we erop dat de koers eventueel kan verdubbelen.

Enterprise Edge Charging-software is compatibel met verschillende cloud- en infrastructuurplatforms en kan rechtstreeks aan bedrijven, overheidsinstanties of communicatiedienstverleners worden verkocht.

Het wordt geleverd met Nokia's Monetization Manager en is gericht op netwerkmonetisatie. Commerciële beschikbaarheid wordt verwacht tegen het einde van het jaar. Het ondersteunt toonaangevende CSP's wereldwijd en biedt flexibiliteit voor het opladen van randdiensten en IoT-toepassingen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.