Navigation

Nokia: sterk hoger - glas halfvol in plaats van halfleeg

Het aandeel Nokia staat in Europa bijna 8% hoger. Hiermee reageert de markt op dat het glas halfvol in plaats van halfleeg is. Wij zitten in het gokgedeelte op een opwaartse koers via de Amerikaanse notering die de ticker $NOK heeft.

We houden deze up vast. We vinden het nog te vroeg om te verzwaren, maar sluiten dit ook niet uit. Als Nokia de boel weer op de rails krijgt, kan het aandeel hard omhoog gaan. Zie ook het bericht van deze ochtend.

Na de cijfers heeft de CEO van Nokia hints gegeven over betere vooruitzichten. Bij infrastructuur kan er verbetering optreden. Dat komt bovenop de kostenbesparingen waardoor marges beter worden. Daarbij ziet de markt, zoals wij ook denken, het negatieve nieuws van een zwakkere 5G-markt momenteel en een zwakker India als tijdelijk.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.