Navigation

Novo Nordisk: tegenvaller in Amerika na afwijzing van FDA

De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) heeft de goedkeuring voor de wekelijkse insuline van Novo Nordisk $NVO voor patiënten met diabetes afgewezen.

In haar zogenaamde “complete response letter” vroeg de gezondheidsregulator om meer informatie met betrekking tot het productieproces en de indicatie voor type 1 diabetes om de beoordeling te kunnen voltooien, aldus Novo.

Novo zei dat het niet verwacht dit jaar aan de verzoeken te kunnen voldoen en dat het nauw zal samenwerken met de FDA over de volgende stappen.

Het aandeel

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.