Navigation

NTAP: winnaar van AI - aandeel op record - op up blijven

Eén van de winnaars van artificiële intelligentie is het aandeel NetApp $NTAP, dat op een recordhoogte staat. Het bedrijf, dat zich bezighoudt met oplossingen voor dataopslag en -beheer, biedt een breed scala aan producten die organisaties helpen bij het beheren, opslaan, beschermen en analyseren van hun gegevens. Het bedient klanten in verschillende sectoren.

Het aandeel

Door de opkomst van AI is de verwachting dat dataopslag en -beheer een enorme vlucht gaat nemen. Dit was de reden dat we in juni 2023 instapten bij NetApp rond de 71 dollar. Sindsdien heeft de koers een mooie rally laten zien.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.