Navigation

NVIDIA: bezig met nieuwe initiatieven - media - op up vanaf 179 dollar - bullish

Nvidia zou gesprekken voeren met grote cloud-computingbedrijven en OpenAI en het bedrijf bouwt aan een aangepaste ontwerpeenheid voor AI-datacenterchips en andere markten. De aangepaste unit van Nvidia richt zich op cloud, automotive, videogame en telecommarkten. Nvidia onderhandelt ook met Ericsson over het ontwerpen van een aangepaste wireless infrastructure-chip.

Dit nieuws wordt gemeld in de media. We zitten alweer enige tijd op een stijging en rekenen op veel betere dan verwachte cijfers die later in februari worden vrijgegeven. De groei overall in AI is pas begonnen wat voor de gehele keten als bullish kan worden beschouwd met NVIDIA die rond haar chips een hele infrastructuur heeft gebouwd wat een extra troefkaart is.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.