Navigation

NVIDIA: op dinsdag bij opening New York free ride creëren - stop op 620 dollar

Aanstaande woensdag komt NVIDIA $NVDA met de cijfers. We hebben geen idee hoe de markt zal reageren. In ieder geval zitten we op een stijging vanaf $179. Een correctie zien we bij de huidige bekende gegevens als tijdelijk.

Om zo min mogelijk risico te lopen gaan we een stop leggen op $620 als Wall Street dinsdag weer open is. Daarmee creëren we een free ride mocht het aandeel corrigeren.

Analisten voorspellen een omzet van $20,2 miljard, een stijging van 235% op jaarbasis, met een winst per aandeel van $4,53, wat een stijging van bijna 415% zou betekenen.

De gedachte die we hebben is dat als de cijfers heel goed zijn er een blow-out top komt en daarna een correctie. Een ander scenario is dat de markten direct na de cijfers winstnemingen zien. Ook speelt het door ons hoofd dat er mogelijk nog geen correctie komt en dat aandelen de rally voortzetten ondanks de stijging van de rente.

Met andere woorden: we hebben echt geen idee hoe de koers van NVIDIA zal reageren en dat zien we ook niet als belangrijkste. Dat is dat we eerder instapte op $179 dollar.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.