Navigation

NVDIA: cijfers sterk - al op een stijging vanaf 179 dollar - instant visie

NVDIA: cijfers sterk - al op een stijging vanaf 179 dollar - instant visie

Let op: Ruim voor de opening van Wall Street komen we met nog een update over NVIDIA. Bij deze alvast de instant visie.

De cijfers van NVIDIA $NVDA zijn buitengewoon indrukwekkend en beter over de linie met hele sterke marges. De guidance is hoger dan de markt had verwacht.

NVIDIA heeft de omzetverwachting voor het eerste kwartaal aanzienlijk overschreden en zegt dat versnelde computertechnologie en generatieve kunstmatige intelligentie een cruciaal punt hebben bereikt.

Onze eerste aankoop in NVIDIA tijdens deze cyclus was op $179 in januari 2023. Sindsdien zien we het aandeel steeds meer als een langdurige groeimogelijkheid die thuishoort in pensioenportefeuilles. Die gedachte hebben we nog steeds.

Na de cijfers blijven we op een stijging zitten. Een koers van 1000 dollar of zelfs hoger sluiten we niet uit in de toekomst, doordat ook uit de toelichting en de conference call na de cijfers blijkt dat de groei zich zal voortzetten de komende jaren.

Outlook

Voor het eerste kwartaal van het fiscale jaar 2025 verwacht het NVIDIA een omzet van $24,0 miljard, met een marge van 76,3% tot 77,0%. De operationele kosten worden geschat op ongeveer $3,5 miljard voor GAAP en $2,5 miljard voor non-GAAP.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.