Navigation

NVIDIA: de sinasappel wordt helemaal uitgeperst - weer 4,3% hoger op maandag

Hoewel het prima uitkomt omdat we hebben gekocht vanaf 17,9 dollar, is NVIDIA $NVDA als een soort raket weer aan het opstijgen met een winst van 4,3% op maandag. De vraag is of dit wel zo normaal is.

Het is te vroeg om alarm te slaan en we doen nog steeds 'vrolijk' mee met vele posities in de up in tech, maar enige waakzaamheid is steeds meer op zijn plaats. Dus stops in de winst en wachten met bijkopen, is wat wij doen.

Het 'vliegtuig' vertoont immers "rare" bewegingen, vergelijkbaar met meme stocks, en vele grote aandelen zijn zoals eerder gezegd volatieler geworden dan cryptomunten. We gaan nu kijken wat er gebeurt als de oude top wordt bereikt in NVIDIA. Dat wordt een test.

Symptomen die vergelijkbaar met dot-com-bubbel

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.