Navigation

NVIDIA: Newstreet Research geeft downgrade - is het voorbij met het aandeel

Newstreet Research heeft NVIDIA $NVDA een downgrade gegeven naar neutral met een koersdoel van $135 op basis van waardering. Dit betekent niet per se een negatief oordeel, maar eerder een waarschuwing om nu niet te kopen en af te wachten.

Dit is een realistische benadering. De aankopen die wij hebben gedaan vanaf $17,9 houden we vast, maar of de koers inderdaad op de korte termijn echt al is uit gecorrigeerd moet nog blijken. Qua lange trend voorzien we meer winst in het aandeel.

Afgelopen vrijdag viel het op dat, terwijl de Nasdaq 100 $NDX een nieuw record bereikte, het aandeel NVIDIA bijna 2% lager sloot. Opmerkelijk is dan ook weer dat de stijging van de Nasdaq 100 op vrijdag plaatsvond ondanks zwakke interne marktindicatoren.

De motivatie van Newstreet Research

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.