Navigation

Herhaling: NVIDIA: KeyBanc de volgende die doel sterk verhoogt - redactionele noot

[Dit bericht is op dinsdag in de feed geplaatst en wordt nu onbewerkt herhaald.]

KeyBanc heeft het koersdoel van NVIDIA $NVDA verhoogd van 130 dollar naar 180 dollar. Dit besluit komt voort uit positieve bevindingen omtrent de prestaties en vooruitzichten van het bedrijf. Deze positieve ontwikkelingen en vooruitzichten versterken het vertrouwen in de groei en winstgevendheid van NVIDIA, wat de verhoging van het koersdoel rechtvaardigt.

Redactionele noot

KeyBanc is de zoveelste broker die het aandeel NVIDIA een hoger koersdoel geeft. Deze koersdoelen liggen veel hoger dan de huidige koers van het aandeel. NVIDIA heeft onlangs een kleine correctie meegemaakt. Misschien corrigeert het nog wat verder, maar wij kregen langzamerhand het idee dat NVIDIA brokers heeft ingefluisterd hoe de gang van zaken gaat.

Als je dan naar de koersdoelen, onderzoeken en zogenaamde channelchecks kijkt, dan kom je tot de conclusie dat het helemaal niet uitgesloten is dat NVIDIA opnieuw aan de positieve zijde gaat verrassen.

Er zijn natuurlijk nooit garanties. Dat gezegd hebbende, zitten wij vanaf bijna het begin van de huidige cyclus vanaf 19,7 dollar op een stijging van het aandeel NVIDIA, en we blijven deze stijgingspositie vasthouden.

Verder met KeyBanc

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.