Navigation

Herhaling: NVDA: zet in op explosieve groei HBM3e met nieuwe Blackwell in 2025

[Dit bericht is op maandag in de feed geplaatst en wordt nu onbewerkt herhaald.]

NVIDIA $NVDA staat op het punt om in 2025 de Blackwell Ultra en B200A te lanceren, wat zal leiden tot een aanzienlijke toename van het verbruik van HBM3e 12hi-stacks, zo meldt TrendForce.

Het marktaandeel van NVIDIA in de HBM-markt zal naar verwachting boven de 70% stijgen, met een verdere groei van het HBM3e-verbruik tot 85% in 2025. De focus ligt op de technologische vooruitgang van HBM3e 12hi-stacks, die naar verwachting 40% van de markt zullen uitmaken.

Momenteel is NVIDIA de grootste afnemer in de HBM-markt, en naar verwachting zal hun marktaandeel in HBM-verbruik boven de 70% uitkomen met de introductie van nieuwe producten zoals de Blackwell Ultra en B200A in 2025.

Groeiende capaciteit per AI-chip stimuleert HBM-markt

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.