Navigation

NVIDIA: lager - UXL Foundation wil dominantie aanpakken - verkopen GH200

NVIDIA-aandelen dalen met 1,2% in de premarket nadat Reuters in een "exclusive" meldt dat leidinggevenden van Intel, Qualcomm en Google (Alphabet) van plan zijn om de dominantie van het bedrijf op het gebied van AI-software aan te pakken via de UXL Foundation.

Dit nieuws komt boven op het bericht dat wij eerder brachten dat de verzendingen van het GH200-chipmodel lager zijn dan verwacht, waarbij alleen Amazon tot nu toe dit model als enige heeft geadopteerd.

Zoals eerder vermeld, zijn we bij het begin van de cyclus ingestapt in NVIDIA $NVDA en hebben we een winststop ingesteld waardoor we "gegarandeerd" een hoge winst op deze trade gaan halen. Hoewel we niet duidelijk vinden hoe groot de impact van dit nieuws zal zijn, blijven we afwachten en zouden we nu ook niet meer bijkopen. De aandelen INTC, QCOM en GOOGL staan trouwens op up momenteel.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.