Navigation

NVIDIA: gaat de koers dalen tot $86 - wat zegt de chart - VWAP en meer

NVIDIA: gaat de koers dalen tot $86 - wat zegt de chart - VWAP en meer

De koers van NVIDIA $NVDA heeft een indrukwekkende rally neergezet, waarbij het aandeel keer op keer nieuwe hoogtepunten heeft bereikt. Beleggers zijn optimistisch, maar de vraag is: kan deze stijging onverminderd doorgaan, of staat er een correctie voor de deur? Met de koers op een spannend kruispunt en mogelijke steunpunten in zicht, is het tijd om te onderzoeken wat de toekomst voor NVIDIA in petto heeft.

We willen alvast aangeven dat over meerdere jaren de trend opwaarts is, maar op de korte termijn zijn er de nodige vraagtekens, puur op de chart gebaseerd en andere elementen buiten beschouwing gelaten.

De koers van NVIDIA bevindt zich in een lange opwaartse trend, zoals duidelijk te zien is in de bijgevoegde grafiek. Sinds het begin van de huidige stijging heeft de koers meerdere keren hogere toppen en bodems gevormd, wat een sterk bullish signaal is.

Desondanks is er altijd een kans op een correctie, zeker na een periode van sterke stijgingen. Als er een verdere correctie komt, ligt de eerste belangrijke steun op de eerste VWAP rond de €105. Dit niveau fungeert als een cruciale ondersteuning vanwege de historische prijsactie.

Een tweede ondersteuningsniveau bevindt zich rond de tweede VWAP op ongeveer €86. Dit niveau is ook significant vanwege de historische prijsvorming en kan een sterke buffer bieden tegen verdere dalingen.

Momenteel bevindt de koers zich rond een intermediair steunniveau van €120. Als deze steun standhoudt, is de kans groot dat de rally op korte termijn wordt voortgezet. Dit wordt versterkt door de sterke opwaartse trend en het bullish sentiment rond het aandeel.

Samenvattend, hoewel NVIDIA in een sterke opwaartse trend zit, moeten beleggers rekening houden met mogelijke correcties naar de steunpunten bij €105 en €86. Tegelijkertijd biedt het huidige niveau rond €120 ook een belangrijke steun, die bij handhaving kan zorgen voor een voortzetting van de opwaartse beweging (geen garanties).

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.