Navigation

Crypto: FET - OCEAN - AGIX in fusie - visie op ontwikkeling

Crypto: FET - OCEAN - AGIX in fusie - visie op ontwikkeling
pro

Fetch.ai, Ocean Protocol en Agix willen gaan fuseren (zie dit bericht). De munten liggen hierdoor sterk hoger. We wilden daar toch nog even extra aandacht aan gaan besteden hoe we hier tegenaan kijken en wat voor het effect het op de prijzen van crypto kan hebben.

Als eerste willen we zeggen dat wij twee jaar geleden voordat we met SCE Trader begonnen hier al eens aandacht aan hebben besteed in een artikel. Toentertijd werd dit artikel weggehoond als onzin. En nu blijkt inderdaad dat ook in de cryptospace er fusies gaan plaatsvinden. Onze idee was dat dit de markt sterker maakt en wat dat betreft juichen we de ontwikkeling dan ook toe.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.