Navigation

ICI: Duitse K+S duidelijk hoger na cijfers - voorspelt passeren dieptepunt - bullish voor OCI

Het Duitse K+S $SDF, een mijnbouwbedrijf voor potas en zout, stijgt met 5% na de resultaten over het derde kwartaal. De koersbeweging van K+S en de toelichting bij de cijfers is een bullish signaal voor OCI $OCI.

Gezien het recente herstel in Brazilië en verdere lichte prijsstijgingen in China rekent het bedrijf erop dat dit derde kwartaal het dieptepunt voor K+S zou kunnen zijn. De EBITDA van K+S bedroeg 72 miljoen euro in de periode juli-september, boven de voorspellingen van 52,7 miljoen euro.

Solid third quarter - Outlook for 2023 confirmed - K+S Aktiengesellschaft
K+S generated revenues of around €881 million in the third quarter of the current year.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.