Navigation

Oekraïne: voorwaarden Putin voor staakt-het-vuren - niet realistisch

De Russische president Vladimir Puin heeft een voorstel gedaan voor een staakt-het-vuren in Oekraïne, maar stelt hiervoor duidelijke (en onrealistische) voorwaarden. Putin verklaarde dat de gevechten kunnen stoppen als Oekraïne zijn troepen terugtrekt uit de door Rusland bezette gebieden en afziet van zijn plannen om lid te worden van de NAVO.

Volgens Putin is deze stap essentieel om verdere escalatie te voorkomen en een pad naar vrede te openen. "Wij zijn bereid om de wapens neer te leggen, maar Oekraïne moet zijn agressieve houding opgeven en erkennen dat een toekomst binnen de NAVO niet haalbaar is," aldus Putin.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.