Navigation

Oekraïne: Noord-Korea en Rusland bundelen krachten - Donetsk

De Centrale Militaire Commissie van Noord-Korea heeft aangekondigd dat Noord-Korea de krachten zal bundelen met het Russische leger. Als onderdeel van deze militaire alliantie zal een Noord-Koreaanse ingenieurseenheid worden uitgezonden naar Donetsk, Oekraïne, dat nog steeds wordt bezet door door Rusland gesteunde troepen.

Deze ontwikkeling markeert een significante escalatie in de regio, wat de aanhoudende conflicten en internationale diplomatieke inspanningen potentieel kan bemoeilijken, zo schrijf Jurgen Nauditt.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.