Navigation

Ontex: reorganisatie in België - nog steeds op een up

Ontex: reorganisatie in België - nog steeds op een up
pro

Ontex Group [Ontex] $ONTEX heeft een grote reorganisatie in België aangekondigd. Dit omvat de sluiting van de productiesite in Eeklo en de omvorming van de site in Buggenhout tot een expertise centrum voor middelzware en zware incontinentiezorg.

Ontex investeert ongeveer 40 miljoen euro in Buggenhout. De herstructurering zal leiden tot het verplaatsen van productievolumes naar andere fabrieken in Europa en een vermindering van 489 medewerkers in Eeklo en Buggenhout, waardoor het totale personeelsbestand in België op 569 komt.

Het aandeel

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.