Navigation

Tesla: de ongelofelijke mogelijkheden van Optimus - American football

Tesla: de ongelofelijke mogelijkheden van Optimus - American football

Optimus kan in de toekomst een grote winstdrijver voor Tesla $TSLA worden, wat één van de redenen is waarom we het aandeel hebben gekocht in de Free Ride Portfolio. (Zie ook deze artikelen.)

Elon Musk geeft aan dat deze robot een breed scala aan taken kan uitvoeren die het dagelijks leven van mensen aanzienlijk kunnen vereenvoudigen. Volgens Musk kan de Optimus 2-robot boodschappen doen, het huis schoonmaken, op kinderen passen, de auto wassen, het gras maaien, de vaat doen, de was doen, het huis schilderen, sporten en zelfs deelnemen aan diepgaande gesprekken met encyclopedische kennis.

Met andere woorden, Optimus biedt een bijna ongelimiteerd scala aan functionaliteiten die veel tijdrovende en routinematige taken uit handen kunnen nemen.

Dit maakt de robot aantrekkelijk voor een breed publiek, zowel particulieren als bedrijven. Denk aan huishoudens die gemak zoeken, bedrijven die kosten willen besparen door automatisering, of zorginstellingen die hulp nodig hebben bij dagelijkse activiteiten. Musk voorspelt zelfs dat Optimus het bestverkochte product in de geschiedenis kan worden. Met een prijs van 28.000 tot 30.000 dollar lijkt de robot relatief betaalbaar voor wat hij allemaal kan.

Als Musk's voorspelling klopt en Optimus een enorme markt aanspreekt, kan dit zorgen voor een gigantische omzetstijging voor Tesla. Hierdoor kan Optimus een belangrijke pijler worden voor Tesla's winstgevendheid in de toekomst.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.