Navigation

Luxe aandelen: sterk hoger in Parijs - LVMH

Luxe aandelen in Parijs zijn sterk. We zitten op een up in LVMH $MC. Tijdens de inval in Oekraïne zijn we tijdelijk short gegaan (afgeweken van een koop die we al hele lange tijd hadden), om daarna weer long te gaan.


We zien LVMH als een zeer sterke belegging op de lange termijn, maar we twijfelen wel of de huidige rally ook wordt voortgezet op de korte termijn.
Een consolidatie sluiten we niet helemaal uit. Dat betekent niet dat we niet op een stijging blijven zitten. Die houden we vast gezien de sterke lange termijn vooruitzichten.


Naast China zal India zich in de komende jaren als een grote nieuwe markt ontwikkelen. LVMH is een aandeel dat zowel in sterke economische tijden goed kan presteren als in slechte economische tijden.

De echte rijken van deze wereld blijven namelijk altijd hun aankopen in "luxe" doen, zelfs tijdens een economische neergang. De familie #Arnault speelt daar heel slim op in.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.