Navigation

JCDecaux: hoger- Deutsche Bank positiever - stof tot nadenken

Terwijl we zelf momenteel geen actie ondernemen met JCDecaux $DEC zien we de visie van Deutsche Bank (DB) als stof tot nadenken. Misschien als de prijs gedreven actie beter wordt gaan we "meedoen" met de broker en als trading buy ook kopen. Nu doen we dat niet gezien de dalende trend  van het aandeel.

Volgens DB heeft JCDecaux kans op een omzetstijging door de Olympische Spelen in Parijs volgend jaar en verdere groei op de lange termijn. Daarom heeft DB het advies voor het aandeel opgewaardeerd van hold naar buy.

Volgens DB is dit het moment om JCDecaux te kopen, een kwaliteitsnaam in de mediabranche, juist als er zorgen zijn over de economische cyclus. Hoewel het Franse buitenreclamebedrijf blootgesteld is aan China, lijken de risico's al in de prijs verwerkt te zijn volgens DB.

Bovendien heeft JCDecaux een solide balans, wat het goed plaatst om te profiteren van mogelijke fusie- en overnamekansen in de branche, aldus DB.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.