Navigation

Philips: FDA geeft nu ook waarschuwing voor apneu apparaat DreamStation 2 - visie

De Amerikaanse FDA heeft een nieuwe veiligheidswaarschuwing afgegeven met betrekking tot de apneu machines van Philips $PHIA. Deze vielen tot nu toe nog niet onder de terugroepacties. De FDA suggereert dat de problemen verband kunnen houden met elektrische of mechanische storingen van de machines.

Dit is opnieuw slecht nieuws. Sowieso geldt dat voor de reeds aangemelde apneu machines die zijn teruggeroepen de schadeclaim nog veel verder kan oplopen.

Nu komt daar dus een nieuw apparaat bij, de DreamStation 2. Hierdoor is het onzeker hoeveel dit Philips gaat kosten. Wat wel realistisch lijkt te zijn, is dat dit miljarden zijn en veel hoger dan de tot nu toe gereserveerde bedragen.

Al langer denken wij dat Philips nog een aanzienlijke reservering moet doen. We vertrouwden de informatie van Philips niet en nu blijkt dit uit te komen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.