Navigation

Herhaling: Philips: dinsdag bij UBS conferentie - staat op watch positive

[Dit bericht is op vrijdag in de feed geplaatst en wordt nu onbewerkt herhaald.]

Philips $PHIA zal aankomende dinsdag aanwezig zijn op de UBS Best of Europe One-on-One Conference. Dit evenement trekt extra aandacht vanwege recente ontwikkelingen rondom Philips, met name de deels opgeloste apneu-affaire in Amerika.

Deze kwestie heeft geleid tot een verhoogde belangstelling voor het bedrijf. Hoewel de aandelenkoers van Philips recentelijk is gestegen, wachten veel beleggers op een correctie in de koers voordat ze besluiten te investeren. Ook wij.

De afgelopen dagen is de koers gedaald (correctie), wat de kans vergroot dat we binnenkort besluiten om op een stijging van het aandeel Philips in te zetten. Nu doen we dus nog niks, omdat we eigenlijk een nog betere prijs willen hebben.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.