Navigation

Philips: FDA terugroep-actie Respironics OmniLab-ventilatoren - het aandeel

De FDA heeft een terugroeping aangekondigd van de Philips Respironics OmniLab-ventilatoren. Deze beslissing volgt op meldingen van mogelijke veiligheidsproblemen met de apparaten.

Philips $PHIA werkt nauw samen met zorgverleners en klanten om ervoor te zorgen dat de getroffen units snel worden vervangen of gerepareerd.

Het aandeel Philips

Dit bericht zien we als een kleine tegenvaller. Onlangs heeft Philips al een grote overeenkomst bereikt in Amerika met betrekking tot haar apneu-affaire. Toch is het logisch dat de koers van Philips lager ligt dit dit nieuwe bericht. Het blijkt dat de apneu-affaire nog niet geheel achter de rug is.

Wat betreft het aandeel Philips zijn we er al eerder op ingegaan (zie dit bericht) waarbij geldt dat wij denken dat het ergste achter de rug is. En dat het ook financieel nu veel beter in te schatten is wat de schade is van de apneu-affaire.

We wachten echter met kopen tot Philips op een lager niveau staat. Al met al is dit bericht een tegenvaller. Maar we denken niet dat dit een al te grote verstoring voor de onderliggende resultaatontwikkeling is van het bedrijf.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.