Navigation

Herhaling: Crypto: Polygon - ChainArgos luidt alarmbel - toewijzing tokens

Onderzoek van ChainArgos stelt dat de toewijzing van tokens van Polygon $MATIC in het stakingcontract niet overeenkomt met het openbare token-economieplan, samen met verdacht verkeer op exchanges.

Het onderzoek van ChainArgos zien we als een alarmbel. Polygon staat tot nu toe bekend als een betrouwbaar bedrijf. Het is echter niet echt gedecentraliseerd, maar dat werd tot nu toe niet als een groot issue gezien als aanjager voor Ethereum.

Mocht ChainArgos gelijk hebben, dan is dat negatief voor de MATIC-token van Polygon. Momenteel zijn we sowieso voorzichtig met Polygon en ook met Ethereum.

Wel kan Ethereum hypen op de hoop van een ETF (die ons inziens nog wel even duurt), maar er daait te veel rotzooi op het protocol. Dat geldt ook voor Polygon.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.