Navigation

Prosus: ByteDance gaat $2,1 miljard investeren in Maleisië in AI

Prosus: ByteDance gaat $2,1 miljard investeren in Maleisië in AI

ByteDance is van plan om $2,1 miljard te investeren in Maleisië om een AI-hub in het land te vestigen en zijn datacentervoorzieningen in de staat Johor uit te breiden. Dit zou ook goed kunnen zijn voor Prosus $PRX. Wij zitten momenteel op een stijging van Prosus.

Prosus heeft een aanzienlijk belang in Tencent. Prosus bezit ongeveer 26 [onder voorbehoud]% van Tencent, wat eén van hun meest waardevolle investeringen is. Dit belang in Tencent vertegenwoordigt een aanzienlijk deel van de marktwaarde van Prosus en is een belangrijke bron van inkomsten en groei voor het bedrijf.

Tencent is één van de grootste technologiebedrijven ter wereld, actief in verschillende sectoren zoals sociale media, gaming, fintech en cloud computing, wat bijdraagt aan de sterke financiële prestaties van Prosus.

Maleisië en de bredere Zuidoost-Aziatische regio zijn belangrijke groeimarkten voor technologie en digitale diensten. De focus op AI en datacenters sluit ook aan bij opkomende technologieën en trends.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.