Navigation

Proximus: enige verbetering in de cijfers: niks mee doen

Proximus (PROX) heeft in het tweede kwartaal iets beter dan verwacht gepresteerd en herhaalde de outlook bij een toename van nieuwe klanten. De omzet in het tweede kwartaal steeg met 4 procent tot 1,495 miljard euro, wat fractioneel beter was dan de consensusverwachtingen.

De onderliggende EBITDA daalde met 3,7 procent op jaarbasis. De negatieve vrije kasstroom van 20 miljoen euro was veel lager dan de verwachte 13 miljoen euro positief.

Visie op aandeel ongewijzigd na cijfers - trend nog steeds zwak

Na de cijfers doen wij niets met Proximus. Hoewel er zeker signalen zijn dat het bedrijf werkt aan verbetering kan het nog steeds te vroeg zijn om weer in te stappen. De prijs gedreven actie van het aandeel bevindt zich nog steeds in een downtrend.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.