Navigation

Proximus: met cijfers - niks mee doen - prijs actie aandeel zwak

De resultaten over het laatste kwartaalvan Proximus $PROX zijn in grote lijnen als verwacht. We doen niks met dit aandeel dat op prijs actie er zwak voorligt.

De onderliggende omzet bedroeg €1,53 miljard, terwijl de EBITDA €421 miljoen bedroeg. Voor het volledige jaar 2023 steeg de omzet op de thuismarkten met 4,2%. De jaaromzet was €6,04 miljard en de EBITDA €1,78 miljard. Er was een nettowinst van €450 miljoen in 2023. Proximus streeft naar een brutodividend van €1,20 per aandeel voor 2023 en €0,60 per aandeel voor 2024.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.