Navigation

Proximus: verhoogt outlook - niks mee doen

Proximus $PROX heeft bij de resultaten over het tweede kwartaal van 2024 zijn verwachtingen voor het jaar verhoogd. Ondanks deze positieve vooruitzichten zijn er echter belangrijke factoren die het bedrijf in de gaten moet houden.

De omzet van Proximus steeg in het tweede kwartaal met 2,0 procent op jaarbasis tot bijna 1,6 miljard euro, wat in lijn was met de verwachtingen. De binnenlandse omzet droeg 1,19 miljard euro bij aan dit totaal, met een stijging van 4,6 procent op jaarbasis. De onderliggende EBITDA kwam uit op 480 miljoen euro, een stijging van 5,3 procent, wat de analistenverwachtingen van 470 miljoen euro overtrof.

Het aandeel

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.