Navigation

Qualcomm: versterkt samenwerking AI met LG - al op een stijging QCOM

Qualcomm: versterkt samenwerking AI met LG - al op een stijging QCOM
pro

LG Electronics en Qualcomm $QCOM intensiveren hun samenwerking op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI). LG Electronics werkt al samen met Qualcomm sinds hun mobiele business.

Volgens bronnen in de consumentenelektronica-industrie zal CEO Cho Ju-wan van LG Electronics op 11 juli in Seoul een ontmoeting hebben met Qualcomm CEO Cristiano Amon om de AI-samenwerking te bespreken. Amon zal naar verwachting het LG Twin Tower kantoor in Yeouido, Seoul bezoeken.

Tijdens de vergadering zullen ze naar alle waarschijnlijkheid vooral praten over de on-device AI-business. LG Electronics heeft recentelijk een nieuwe organisatie opgericht voor hun on-device AI-strategie onder leiding van hun Chief Technology Officer (CTO).

De implicaties voor Qualcom: reeds op up

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.