Navigation

Uitzend sector: ABU cijfers zwak - Randstad

De Nederlandse uitzendsector blijft stabiel. De vandaag uitgekomen data geven aan dat er geen enkele reden is om iets te doen met het aandeel Randstad $RAND, dat momenteel geen duidelijke richting heeft. Al jaren zit het aandeel vast in een bandbreedte en het verdienmodel werk niet meer.

In de Nederlandse uitzendsector zijn de gewerkte uren in de afgelopen weken opnieuw met dubbele cijfers gedaald, met een afname van 12 procent in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar (periode 8, week 29 tot en met 32). Ondanks deze daling bleef de omzet gelijk aan de vorige periode (periode 7), waarin de uitzenduren met 11 procent daalden.

De administratieve sector zag de uren met 18 procent afnemen op jaarbasis, terwijl de omzet met 3 procent daalde. In de industrie daalden de uren met 10 procent op jaarbasis, maar steeg de omzet met 1 procent. In de technische sector was er een afname van 7 procent in het aantal gewerkte uren, maar steeg de omzet met 4 procent.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.