Navigation

Randstad: aandelen Amsterdam kans - lagere verwachtingen

Op woensdag brachten we een lijst van bedrijven in Amsterdam die mogelijk met een tempering van de winst kunnen komen. Uiteraard geen garanties. Nu gaan we deze aandelen nog eens kort in aparte artikelen bespreken, met ook de prijsactie van de aandelen erbij. (Zie ook eerdere berichten.)

Randstad $RAND staat er ook op de lijst om nog een keer met een winstwaarschuwing te komen. Je kan stellen dat de arbeidsmarkt misschien sterk is, maar het verdienmodel van Randstad werkt gewoonweg niet meer. En het lukt niet om een beter verdienmodel te verzinnen.

Randstad, het aandeel, zit ook al jaren in een trading range en we doen er niks mee. Wij gaan ervan uit dat zolang het verdienmodel niet gewijzigd wordt, Randstad met tegenvallende cijfers blijft komen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.