Navigation

Mededeling abonnees: maintenance week en veranderingen feed - reminder

Mededeling abonnees: maintenance week en veranderingen feed - reminder

Volgende week staat er een onderhoudsweek gepland, ook wel maintenance week genoemd. Tijdens deze periode gaan we onze databases herstructureren en andere werkzaamheden uitvoeren.

Dit kan betekenen dat onze berichtgeving er anders uitziet dan gebruikelijk en dat berichten op afwijkende tijden verschijnen. Het slotrapport kan bijvoorbeeld iets later komen, en er is een kans dat we vaker een gesproken bericht publiceren in plaats van een tekstbericht.

We hebben deze onderhoudsweek bewust nu ingepland, na het bedrijfsresultatenseizoen en na de Fed vergadering. Uiteraard blijft onze berichtgeving doorgaan en wordt al het belangrijke, inclusief tips, elke dag gebracht.

Feed anders inrichten

Daarnaast gebruiken we deze week om de feed zelf opnieuw in te richten. We streven naar minder berichten en meer commentaren, tips en analyses. Dit is iets waar we al enige tijd mee bezig zijn en dat we stap voor stap verder ontwikkelen.

Uit gesprekken met onze klanten blijkt dat hier behoefte aan is. Voor ons is dit ook belangrijk omdat het ons meer tijd geeft om de markt beter te monitoren, wat de feed nog beter en leuker maakt.

We overwegen ook om in de loop der tijd meer verschillende portefeuilles op te zetten voor diverse doelgroepen. Daarnaast willen we bepaalde onderwerpen, zoals bedrijven die we op afstand volgen, overzichtelijker presenteren, bijvoorbeeld door nieuws en cijfers in een samenvatting te plaatsen en zo meer tijd te hebben voor andere zaken.

Samenvattend

De berichtgeving kan volgende week iets afwijken van wat je gewend bent, maar we blijven de markt nauwgezet volgen. De veranderingen die we gaan doorvoeren, en de week erna staan gepland om stapsgewijs in te voeren, zijn erop gericht om de feed nog beter te maken.

Mocht je vragen of suggesties hebben, stuur gerust naar info@scetrader.nl een mail naar, want we waarderen alle feedback.

Het SCE Trader Team

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.