Navigation

RELX: blijft opwaartse trend voortzetten - mooie groeier

Het aandeel RELX $REN blijft goed liggen na de cijfers van vorige week, die aantoonden dat het bedrijf kan blijven groeien. Naast het inkopen van eigen aandelen ter waarde van 1 miljard Britse ponden, speelt het bedrijf ook in op een veranderende productmix, met onder meer een focus op kunstmatige intelligentie. RELX zich steeds meer richt op tools voor analyse en besluitvorming die een hoge groei kennen. Wij blijven RELX dan ook zien als een betrouwbare groeier en als een aandeel dat geschikt is voor pensioenportefeuilles.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.