Navigation

Crypto: podcast & artikel: Render - 1e tranche klaarzetten - kanshebber

Crypto: podcast & artikel: Render - 1e tranche klaarzetten - kanshebber

Render is een veelbelovend protocol met zijn token genaamd RNDR-token (ook bekend als RENDER-token). Er is echter verwarrend nieuws verspreid, zoals de bewering dat het een deal met Apple heeft en profiteert van de vooruitgang van NVIDIA.

audio-thumbnail
Render - 1e tranche klaarzetten - kanshebber
0:00
/441.5549

Het eerste is onjuist: het is alleen toegankelijk via Apple. De vergelijking met NVIDIA is ook te ver gezocht. We zijn ook niet volledig tevreden met de overstap naar Solana. We hadden liever gezien dat het protocol voor een ander platform had gekozen.

Eerste tranche klaarzetten op lager niveau

Ondanks deze waarschuwing zijn we toch van plan om een eerste deel van een aankoop van de tokens klaar te zetten. Als de koers daalt tot $3,50 gaan we instappen. Nu dus nog niet, we willen alleen een lagere prijs betalen. We willen benadrukken dat het renderingsysteem van het bedrijf veelbelovend is, maar er zijn nog steeds risico's van falen.

Render is geen onbekende

Render is voor ons geen onbekende. We volgen dit protocol bijna vanaf het begin. De mobiele app, OctaneRender, werd eerder opgenomen in de Apple App Store. Hiermee kunnen GPU-houders deelnemen aan het Render Network.

Het is belangrijk op te merken dat dit iets anders is dan een directe deal met Apple, zoals sommige influencers onterecht hebben gesuggereerd (waar we dit artikel mee begonnen).

Kan ondermeer profiteren van NFT's en de metaverse

Projecten zoals Render hebben het potentieel om te profiteren van de groeiende populariteit van NFT's (hoewel die nu inde dump zitten) en de metaverse door computationele capaciteit te bieden voor het maken van 3D- en augmented reality-graphics. Gezegd moet worden dat 3D- en augmented reality-graphics verder gaat dan enkel de metaverse dat nog maar in zijn kinderschoenen staat. Je kan ook simpelweg denken aan films en video. Render is dus bruikbaar voor Hollywood.

Render token heeft economische toegevoegde waarde

Het doel van Render is om artiesten en studio's die GPU-rekenkracht nodig hebben te verbinden met mining-partners die bereid zijn hun GPU-capaciteiten te verhuren. Het rendering-principe van RNDR is dus veel breder inzetbaar dan alleen voor 'Hollywood-werk'.

Het Render protocol is ook een oplossing voor kunstmatige intelligentie (AI), met name binnen de metaverse. We willen echter benadrukken dat we dit met enige voorzichtigheid benaderen, gezien het feit dat er meerdere oplossingen beschikbaar zijn naast Render en het protocol moet dit maar eens eerst waarmaken.

Oprichter bezit het patent

Een belangrijk risico is naar onze mening dat de oprichter van Render, Jules Urbach, van de ene op de andere dag kan besluiten om te stoppen met het crypto-systeem. Hij bezit het patent op het renderingsysteem en kan dus alles stopzetten als hij dat wil of moet door regelgeving. Op dit moment zijn er geen aanwijzingen hiervoor, maar het is een mogelijkheid.

De Render token binnen het systeem

Render is de belangrijkste valuta die wordt gebruikt om rendering- en streamingdiensten op het Octane Render Cloud-netwerk te verhandelen.

Gebruikers kunnen tokens verdienen en uitgeven op het platform. Het netwerk heeft ook RNDR Credits gelanceerd, waarmee gebruikers renderkracht kunnen kopen met traditionele betalingsmethoden.

Het team werkt aan het verbeteren van de schaalbaarheid door OctaneRender toe te voegen aan de Render Network Client en de mogelijkheden voor klantenondersteuning uit te breiden.

De tokenomics van Render

Wat betreft de tokenomics van Render, deze hebben betrekking op de inflatoire aard ervan en de implementatie van een nieuw burn-and-mint equilibrium (BME) model. Dit model heeft tot doel van Render een commoditie en deflationaire asset te maken.

De inflatie van het project bedroeg ongeveer 13% per jaar. Dit percentage zal steeds verder afnemen waardoor de token inflatie in het voordeel van de belegger zal worden.

Het maximale aantal RNDR-tokens dat beschikbaar kan komen is ruim 536,8 miljoen RNDR-tokens. Op dit moment zijn er in totaal bijna 505 miljoen RNDR-tokens gecreëerd, waarvan 376 miljoen momenteel in omloop zijn.

Samenvattend

We zijn van plan om de RNDR-token aan te kopen als deze is gedaald tot 3,50 dollar. Hoewel het een veelbelovend protocol is, brengt het ook onzekerheden met zich mee wat inherent is aan crypto.

We streven er niet per se naar om op de laagste prijs te kopen, maar wel op een betere prijs dan nu. Als het protocol zijn belofte waarmaakt, kan de RNDR-token nog veel verder stijgen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.